Om Oss

Teamet bakom denna hemsida om Eurojackpot är en grupp vänner som alla regelbunden spelar på lotto online. Vår mål med denna hemsida är att informera dig om Eurojackpot lotto och dess fördelar och historik.
Vi har valt att skapa denna hemsidan som ett komplement till dig som redan idag spelar på Eurojackpot eller till dig som vill lära dig mer om lotteriet och komma igång med din tippsing.
De anledningar till varför vi har valt att skapa en hemsida om enbart Eurojackpot beror på ett flertal positiva fördelar som du kan se här nedan:

✅ Det är ett lotteri med ett flertal storvinnare ifrån Sverige.

✅ Det är lotto-dragning två gånger i veckan.

✅ Storvinsten kan uppgå till över 100 Miljoner kronor.

✅ Allt fler svenskar spelar på Eurojackpot än bingolotto.

✅Du kan spela på samma nummer regelbundet.

Detta här ovan är enbart ett litet urval av alla de fördelar som du kommer att njuta av med euro jackpot. Vi rekommenderar dock alltid våra besökare att själva även göra sin egna efterforskning och research gällande lotteriet. Om du har några funderingar eller frågor till oss så kontakta oss gärna med dina synpunkter så tar vi kontakt så fort vi kan.

Ansvarsfriskrivning
Vi som skapat hemsidan kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information som publiceras på hemsidan. Allt det som vi publicerar ska enbart ses som tips och rekommendationer. Vi har ingen direkt koppling till skaparna av Euro-jackpot, utan vi är enbart en fansida av lotteriet.